Hlavní obsah

Díky sněhu našli policisté v Praze mezinárodně hledaného cizince

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Na zasněžené silnici v Praze 5 nezvládl v pondělí večer řidič citroënu řízení a naboural do semaforu. Policisté, jedoucí náhodou kolem, zjistili, že po jeho spolujezdci pátrá Interpol.

BEZ KOMENTÁŘE: Řidič v Praze nezvládl řízení na zasněžené silnici a naboural do semaforuVideo: Novinky

 
Článek

Nehoda se stala v pondělí po 22. hodině na křižovatce ulic Siemensova a Jeremiášova. Řidič citroënu jel ve směru do centra, když před křižovatkou nezvládl řízení a s autem naboural do semaforu. Nikdo ze tří lidí, jedoucích ve voze, se při nehodě nezranil.

Okolo projížděla náhodou policejní hlídka. Ve snaze pomoci posádce přišli policisté na to, že po spolujezdci a zároveň majiteli vozu je vyhlášeno Interpolem mezinárodní pátrání.

„Šestatřicetiletý cizinec byl na místě omezen na osobní svobodě a po nezbytných úkonech byl převezen do policejní cely," řekl Novinkám policejní mluvčí Jan Daněk. Zároveň potvrdil, že muž opravdu figuroval v mezinárodním pátrání.

Hledaný v Kataru

Řidič auta pak na místě počkal na dopravní policisty, kteří nehodu zadokumentovali a nadále se jí zabývají.

"Cizinec byl hledaný kvůli majetkové trestné činnosti, které se měl dopustit v Kataru," dodal na závěr mluvčí.

Silnice byla po dobu vyšetřování nehody s opatrností průjezdná. O opravu zničeného semaforu se postarali pohotovostní pracovníci specializované firmy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám