Hlavní obsah

Desetiletého chlapce v Přerově zbili vrstevníci, policie po nich pátrá

Právo, Petr Marek
Přerov

Potyčku mezi dětmi, která se stala v pondělí odpoledne v blízkosti dětského hřiště u domu na Jižní Čtvrti v Přerově, řeší tamní kriminalisté. Dva neznámí útočníci ve věku okolo jedenácti let tam bezdůvodně fyzicky napadli desetiletého hocha a pak utekli. Nešťastník musel být ošetřen. Po pachatelích policie pátrá, případ šetří jako výtržnictví.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

S útočníky se na místě nacházelo několik dalších dětí, které celému incidentu přihlížely.

„Prvotní oznámení o tom, co se stalo, přijala městská policie a na místo byli ihned vysláni strážníci, kteří kontaktovali oznamovatele a napadeného chlapce, který od útočníků dostal několik ran pěstí do obličeje,“ řekla Právu policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Strážníci přivolali sanitku a hlídku republikových policistů. „Prohledáním okolí se nepodařilo možné pachatele útoku dohledat,“ dodala mluvčí.

Policie se proto obrací s výzvou na občany, kteří se v době konfliktu zdržovali v blízkém okolí nebo v uvedené době potkali vícečetnou skupinku dětí a mohli by poskytnout jakékoliv informace, aby se ozvali na lince 158 nebo přímo na služebně obvodního oddělení Přerov 1 v ulici Č. Drahlovského.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám