Hlavní obsah

Dej sem peníze, zaútočil lupič na řidiče a vyhrožoval mu sekerou

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sokolov

Se slovy "Dej sem peníze!" přišel lupič k zaparkovanému vozidlu na odpočívadle u obce Dolní Nivy na Sokolovsku, aby svým slovům dodal důraz, dostal řidič několik ran pěstí a kolenem. Když ani to nepomohlo, začal lupič vyhrožovat posekáním sekerou.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Dvaatřicetiletý řidič osobního vozu fiat zaparkoval v pátek odpoledne svůj vůz na odpočívadle, když k němu po chvíli přišel neznámý muž se sekerou a začal požadovat peníze.

„Vyzval řidiče fiatu k vystoupení z vozidla. Poté co muž vystoupil, měl být udeřen několika ranami pěstí a ranou kolenem do obličeje se slovy 'dej sem peníze'," řekl mluvčí policie Pavel Valenta.

Napadený ale útočníkovi sdělil, že žádné peníze nemá. Muž se sekerou na to reagoval dotazem, zda ho má posekat. Osmadvacetiletý útočník poté řidiči řekl, že chce peníze v pondělí, a při odjezdu si vzal osobní doklady od napadeného muže.

„Sokolovští kriminalisté muže zadrželi a následně umístili do policejní cely. V neděli byl podán státnímu zástupci v Sokolově podnět k podání návrhu na vazbu,“ doplnil mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám