Hlavní obsah

Dej mi aspoň dva tácy, su ve sr..., řval lupič na obsluhu čerpací stanice

– Uherský Brod
Právo, Aleš Fuksa

S nožem v ruce přepadl v pondělí odpoledne neznámý muž ženu obsluhující čerpací stanici v Bojkovicích na Uherskobrodsku. Po prodavačce požadoval peníze, nedočkal se však ani koruny a po několika sekundách od čerpací stanice utekl.

BEZ KOMENTÁŘE: Za obsluhou utekl i pachatelVideo: Policie ČR

 
Článek

I přes jeho nezdar po něm nyní pátrají policisté i provozovatelé čerpací stanice. Ti na pachatele vypsali odměnu deset tisíc korun. Vyplatí ji tomu, kdo přinese informace prokazatelně vedoucí k dopadení pachatele.

„K loupežnému přepadení došlo ve 14.27 hod. v ulici Nádražní. Mladý muž přišel do prodejny a zamířil za ženou za pultem. V ruce držel nůž a požadoval vydání peněz. Zaměstnankyně čerpací stanice mu peníze odmítla vydat,“ přiblížil policejní mluvčí Aleš Mergental. Tuto reakci lupič nečekal, a ve snaze vzbudit u ní lítost proto vykřikl: „Dej mi aspoň dva tácy, su ve sračkách!“

Lupič utekl

V tu chvíli však přepadená žena lupiče oběhla a utekla pryč z prodejny. Nohy na ramena vzal i hlavní aktér přepadení. „Z prodejny nic nevzal, vyběhl ze dveří a začal utíkat směrem k centru Bojkovic. Přepadená žena vyvázla naštěstí bez zranění. Když viděla, že lupič je pryč, vrátila se do prodejny a loupež oznámila,“ podotkl policejní mluvčí.

Foto: Policie ČR

Mladík byl na čerpací stanici jen krátce

Pachatele se prozatím dopadnout nepodařilo. Jedná se o muže ve věku od 20 do 25 let štíhlé postavy a nazrzlých vlasů. Byl oblečen do béžové bundy či mikiny s kapucí, kterou měl nataženou přes hlavu. Na nohou měl oblečeny modré rifle. Na očích nasazeny sluneční brýle a na rukou rukavice.

„Pokud by se našel kdokoli, kdo by měl informace k totožnosti pachatele a jeho pohybu, ať tyto informace neprodleně sdělí na kterémkoli policejním oddělení nebo na lince 158,“ dodal mluvčí s tím, že za loupež hrozí mladíkovi až deset let vězení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám