Hlavní obsah

Dědeček chce napadnout babičku, volala dívka na 158. Byl to jen živý sen

Právo,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jablonec nad Nisou

Okamžitý výjezd policejní hlídky do jednoho z bytů v panelovém domě v Rýnovicích v Jablonci nad Nisou vyvolal v pátek o půl páté ráno telefonát patnáctileté dívky. Ta totiž policistům oznámila, že se bojí o zdraví své babičky, kterou napadl dědeček.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

„Dívka do telefonu uvedla, že je právě u babičky a dědy v přízemním bytě panelového domu v Rýnovicích s tím, že děda na babičku křičí a přitom ničí zařízení bytu. Z tohoto důvodu se dívka bála, aby babičce neublížil,“ popsala událost mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Ke svému překvapení ale policisté při příjezdu na místo činu vzbudili z klidného spánku nejen babičku s dědou, ale také i jejich vnučku, která na linku 158 před několika málo minutami volala o pomoc.

„Všichni byli v naprostém pořádku a pořádek byl i v samotném bytě. Všichni zúčastnění se na místě shodli, že se zřejmě dívce, která byla u babičky a dědy na návštěvě, zdál hodně živý sen. Byl pro ni v tu chvíli tak reálný, že zavolala i na linku tísňového volání, aby své babičce pomohla,“ dodala Sochorová.

Reklama

Výběr článků

Načítám