Hlavní obsah

Další řidič srazil policistu

– KARLOVY VARY

Policisté už potřetí v posledních dnech utrpěli zranění při dopravních kontrolách. Ve čtvrtek v Karlových najel při dopravní kontrole motorkář na policistu, který se ho snažil červenou plácačkou zastavit. Policista se pokusil uskočit, ale motorka mu přejela nohu.

Článek

Jeho kolega z Ostravy, kterého ve středu srazil řidič vozu, zraněním podlehl. [celá zpráva]

Další motorkář najel na policistu v sobotu ve Zlatých Horách na Jesenicku a způsobil mu pohmožděniny a tržné rány. [celá zpráva] Tohoto pachatele policie zadržela. Motorkář z Karlových Varů jí zatím uniká. Karlovarský policista ze střetu vyvázl s lehčím zraněním.

 "Policista motocyklistu jedoucího vysokou rychlostí stavěl ve vzdálenosti asi sto třicet metrů. Ten zpomalil a když  se k policistovi přiblížil  na deset metrů, výrazně přidal a řítil se přímo na něj.  Policista stačil uskočit  a motorkář mu přejel nohu. Nakonec  se nepotvrdilo původní podezření na frakturu," řekl ředitel karlovarské policie Lubomír Kučera.

Podle něho řidič motocyklu z místa ujel a pátrání po něm je zatím bezvýsledné. "Byl to vyloženě úmyslný útok," dodal Kučera. Pokud policisté motorkáře dopadnou, hrozí mu obvinění z trestného činu z útoku na veřejného činitele.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám