Hlavní obsah

Nehoda zablokovala dálnici D11, tři lidé byli zraněni

Aktualizováno

Dálnice D11 byla ve směru z Hradce Králové na Prahu kvůli nehodě tří osobních aut na 52. kilometru v dopravním omezení neprůjezdná. Tři lidé byli zraněni. Policie v osm hodin ráno uvedla, že dálnice je částečně průjezdná, v místě se však stále dlouho čeká.

Foto: ŘSD

Havarovaná auta na dálnici D11

Článek

Záchranáři uvedli, že ošetřili tři lidi. „Dvě osoby s lehkým zraněním a s otřesem mozku jsme převezli do nemocnice v Kolíně. U třetí osoby měli záchranáři podezření na zlomená žebra a otřes mozku. Sanitkou byla převezena do vinohradské nemocnice,“ sdělila Novinkám mluvčí záchranářů Monika Nováková.

Foto: dopravniinfo.cz

Kolona na D11

Foto: dopravniinfo.cz

Kolona na D11

Dálnice byla podle informací Národního dopravního informačního centra (NDIC) neprůjezdná mezi výjezdem 62 na Chlumec nad Cidlinou a výjezdem 50 na Dobšice. Nehoda se stala v místě, které se opravuje. Ve středu se tam srazila dvě nákladní auta, nikdo se nezranil, provoz stál zhruba dvě hodiny.

Stavbaři od konce dubna opravují osmikilometrový úsek D11 mezi 44. a 52. kilometrem. Pracuje se v obou jízdních pásech za provozu, práce by měly trvat do konce května. Pro řidiče je nyní uzavřen opravovaný úsek levého pásu na Hradec Králové, jezdí se proto v opačném jízdním pásu ve směru na Prahu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám