Hlavní obsah

Cyklista narazil do zákazu vjezdu, skončil s těžkým zraněním v nemocnici

Právo, mhr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ke kuriózní dopravní nehodě došlo v neděli krátce po půlnoci na silnici vedoucí od Radslavic na Přerovsku k odbočce na Prosenice a Kozlovice. Třiačtyřicetiletý cyklista z Přerova tu narazil do přenosné dopravní značky. S těžkým zraněním byl převezen do přerovské nemocnice.

Foto: HZS Moravskoslezského kraje

Článek

„Cyklista se pravděpodobně nevěnoval dostatečně řízení jízdního kola a narazil do značky Zákaz vjezdu všech vozidel. Upadl a způsobil si těžké poranění hlavy,“ řekl Právu olomoucký krajský policejní mluvčí Josef Bednařík.

Celou událost podle něj viděl 31letý svědek, který jel za cyklistou. „Muž zraněnému cyklistovi poskytl první pomoc a nehodu oznámil. Zraněný byl převezen do nemocnice v Přerově, kde byl hospitalizován,“ uvedl mluvčí.

Doba léčení cyklisty byla předběžně odhadnuta na šest měsíců. „U zraněného muže nemohla být provedena dechová zkouška na alkohol, proto byl nařízen odběr krve. Celá nehoda je stále v šetření,“ dodal Bednařík.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám