Hlavní obsah

Čtyřkolka na Novojičínsku havarovala v prudkém svahu, ženy se skutálely dolů

Právo, plk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nový Jičín

Hned dvě ženy (31 a 23 let) ošetřovali v neděli záchranáři na Novojičínsku po havárii čtyřkolky. Zatímco jedna z pacientek skončila ve Fakultní nemocnici Ostrava, druhou převezli záchranáři do novojičínské nemocnice.

Foto: Policie ČR

Ilustrační foto

Článek

K nehodě došlo před 16. hodinou v Lichnově. Podle informací záchranářů havarovaly ženy při výjezdu do prudkého svahu, z něhož se následně kutálely dolů asi 20 metrů.

Policisty na čtyřkolce v Beskydech zasáhl blesk

Krimi

„Jednatřicetiletá žena utrpěla poranění obou dolních končetin a vyloučit nebylo možno ani další zranění. Posádky ji zajistily krčním límcem, uložily do podtlakové matrace a podaly jí léky,“ sdělil mluvčí moravskoslezských záchranářů Lukáš Humpl.

Dodal, že po náročném transportu pacientky ze svahu k vrtulníku byla žena přepravena na urgentní příjem ostravské fakultní nemocnice. „U třiadvacetileté účastnice nehody zjistil lékař poranění hlavy a zad středně těžkého charakteru. Sanitním vozidlem byla po poskytnutí neodkladné péče předána v novojičínské nemocnici,“ popsal.

Řidič dostal na namrzlé silnici smyk. Náraz do stromu nepřežil

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám