Hlavní obsah

Čtyři zranění po čelní strážce aut v Rabí, ženu odvezli vrtulníkem

– Rabí

Čtyři zraněné lidi ošetřila záchranka po srážce osobních aut u Rabí u Sušice, zraněnou spolujezdkyni transportoval do nemocnice vrtulník. Vozidla se srazila čelně na rovném úseku a policie hledá v rámci vyšetřování této nehody další svědky.

Foto: ZZS

Ilustrační foto

Článek

Vozidla se střetla ve středu krátce před 15. hodinou na silnici II/169 v katastru obce Rabí.

„Ve směru na Rabí jel s vozidlem Volkswagen Touareg 55letý řidič. Z dosavadního šetření vyplývá, že řidič zatím z neznámých důvodů vyjel na rovném úseku komunikace do protisměru, kde se čelně střetl s vozidlem Škoda Octavia,” informovala ve středu mluvčí policie Dagmar Jiroušková s tím, že škodu řídil stejně starý řidič.

Řidič vyjel na rovině na Jičínsku ze silnice, náraz do stromu nepřežil

Krimi

Spolujezdkyni z octavie odvezli zdravotníci do nemocnice vrtulníkem, zbylé tři účastníky nehody - řidiče octavie a šoféra VW s jeho 26letým spolujezdcem - přepravili sanitkami.

„Policisté požití alkoholu vyloučili u řidiče touaregu, u druhého řidiče byl s ohledem na zranění proveden odběr krve,” upřesnila mluvčí.

Škodu vyšetřovatelé odhadli na 250 tisíc korun a okolnosti nehody dále prověřují.

Čelní srážka dvou automobilů u Žatce si vyžádala šest zraněných

Krimi

V souvislosti s objasněním nehody policisté prosí případné svědky, aby se ozvali na linku 158.

„Svoji žádost obracejí zejména na řidiče, který měl místem projíždět od obce Čepice s vozidlem šedé barvy. Mělo by se jednat o menší dodávku či pick-up zřejmě japonské výroby,” dodala Jiroušková.

Záběry z místa nehody nebyly k dispozici.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám