Hlavní obsah

Čtveřice výrostků bila v Přerově bezdomovce, ne poprvé

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přerov

Přerovští strážníci zadrželi v noci na sobotu čtyři mladíky, kteří bili a kopali bezdomovce. Výrostky si převzala státní policie, podle strážníků se jedná o známé firmy. Jednoho z mužů bez domova ošetřila záchranka.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto.

Článek

Incident se stal krátce po půlnoci v okolí nádraží, informoval v pondělí mluvčí strážníků Miroslav Komínek.

„Strážníci si povšimli skupinky, která napadala dvě sedící osoby na lavičce,“ popsal napadení mluvčí. Útočili nezletilí mladíci, blíže věk strážníci neupřesnili. „Motohlídka ihned přijela k místu incidentu, načež skupinka zanechala svých útoků a snažila se zmizet,“ líčil Komínek.

Čtveřici se jeho kolegům podařilo dopadnout. Výrostci podle něj napadli dva bezdomovce údery a kopy. „Některé tváře a jména nezletilých nebyly strážníkům neznámé, jelikož v uplynulém týdnu figurovaly v obdobných případech,“ upřesnil mluvčí.

„Zraněnému bezdomovci byla přivolána sanitka a stejně jako v předchozích případech byli zadržení mladíci pro podezření ze spáchání trestného činu předáni přivolané hlídce policie,“ dodal Komínek.

Reklama

Výběr článků

Načítám