Hlavní obsah

Citroën vjel do protisměru a srazil se s kamiónem, řidič na místě zahynul

Právo, miv

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hodonínsko

Smrtí řidiče osobního vozu skončil v úterý ráno střet jeho auta s kamiónem na silnici I/55 u Hodonína. Třiačtyřicetiletému řidiči Citroënu nepomohla ani posádka záchranářského vrtulníku.

Foto: Policie ČR Hodonín

Řidič Citroënu nehodu nepřežil.

Článek

Hasiči obdrželi zprávu o události v 6.29 hod. a vyjeli na místo, aby z vraku vyprostili řidiče. Ten utrpěl těžká zranění, vzlétl i vrtulník záchranářů, ale přes veškerou poskytnutou péči muž na následky zranění zemřel.

Řidiče nákladního vozidla odvezla sanitka na vyšetření do nemocnice, ale jeho stav by neměl být vážný.

Foto: Policie ČR Hodonín

Místo tragické nehody poblíž Hodonína

„Citroën jel od Břeclavi a na přehledném a poměrně rovném úseku přejel do protisměru. Právě v tu dobu v protisměru přijíždělo nákladní vozidlo, do kterého osobák čelně narazil,“ popsal situaci předcházející střetu mluvčí hodonínské policie Petr Zámečník.

Foto: Policie ČR Hodonín

Řidič osobního vozu zahynul, zraněný kamionista skončil v nemocnici.

Místo nehody je stále uzavřeno, objížďka má podle informací webu dopravniinfo.cz platit zhruba do 11.30 hod.

„V horizontu pěti dnů se jedná o již třetí tragickou událost na silnicích Jihomoravského kraje. Ve dvou případech přejeli řidiči do protisměru, ve třetím případě řidič v havarovaném vozidle uhořel.

Foto: Policie ČR Hodonín

Řidič osobního vozu zemřel na následky těžkých zranění.

Policisté v souvislosti s tím a také v návaznosti na cestování v době jarních prázdnin apelují na všechny řidiče. „Jezděte opatrně, usedejte za volant odpočinutí, věnujte se řízení a předvídejte. Pamatujte hlavně na váš šťastný návrat a že se spěch nemusí vyplatit,“ dodal mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám