Hlavní obsah

Chycený zloděj v Brně spolkl žiletku

Právo, Petr Kozelka
Brno

Velmi svérázně zareagoval zloděj chycený ostrahou v obchodním domě v ulici Dornych v Brně. Při pokusu si ublížit, si chtěl podřezat žíly a nakonec spolkl žiletku.

Článek

Gruzínsky hovořící muž neušel pozornosti strážce prodejny, když chtěl přes poklady v příruční tašce pašovat několik lahví alkoholu za téměř tři tisíce korun. Lapený zloděj skončil ve služební místnosti, kde čekal na příjezd strážníků.

Bez jakéhokoli varování ale Gruzínec náhle vytáhl jednorázové holítko, kterému ulomil hlavu a ostřím si začal podřezávat žíly na pravé ruce. Pracovník ostrahy rychle zareagoval a chtěl muži v sebepoškozování zabránit, ten ale nemeškal a ulomené holítko i s obnaženou žiletkou si dal do úst a polkl.

„Ostraha proto přivolala na místo záchranku, která si ale vyžádala při ošetřování pacienta asistenci strážníků, protože muž vůbec s lékaři nespolupracoval. Nakonec se nezvladatelného muže podařilo ošetřit, za krádež spáchanou v obchodě se bude zodpovídat u přestupkové komise,“ řekla mluvčí strážníků Denisa Kapitančiková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám