Hlavní obsah

Čelní srážka aut na Příbramsku: Sedm zraněných

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Obory
Aktualizováno

Při nehodě dvou aut u obce Obory na Příbramsku se ve středu ráno zranilo sedm lidí. Po čelní srážce zůstal jeden řidič zaklíněný ve voze. Některá zranění jsou lehká, některá středně těžká. Silnice první třídy číslo 18 byla po dobu vyšetřování nehody uzavřená.

Foto: HZS Středočeského kraje

Na Příbramsku se při srážce dvou aut zranilo sedm lidí.

Článek

Vozidla se srazila po 6:00. Na místo zamířily všechny záchranné složky. V jednom z vozidel cestovali čtyři lidé a ve druhém tři.

Podle mluvčí záchranky Petry Homolové tři lidi přepravili zdravotníci do benešovské nemocnice, dva do příbramské a dva do pražské nemocnice Motol. Většinou šlo o poranění rukou a nohou, v jednom případě o úraz hrudníku.

Při čelní srážce aut na Rakovnicku zemřel řidič, další dva lidé jsou těžce zraněni

Krimi

Hasiči vozidla zajistili proti požáru a zasypali uniklé provozní kapaliny.

Foto: HZS Středočeského kraje

Nehoda se sedmi zraněnými na Příbramsku.

„Během vyšetřování dopravní nehody policií se na místo dostavil řidič nákladního automobilu, který uvedl, že je také účastníkem nehody a má poškozený návěs,“ doplnila mluvčí hasičů Tereza Fliegerová.

Čtyři zranění po čelní strážce aut v Rabí, ženu odvezli vrtulníkem

Krimi

Další vážná nehoda ve středních Čechách se ráno stala u Mladé Boleslavi, kde osobní auto skončilo na boku.

Jednoho zraněného převezli záchranáři do mladoboleslavské nemocnice, druhého s úrazem zad a hrudníku transportoval vrtulník do pražské vinohradské nemocnice.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám