Hlavní obsah

Bývalou manželku napadl nejprve židlí, pak mačetou

Právo, Denisa Telaříková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bruntál

Z těžkého ublížení na zdraví obvinila v pondělí policie sedmapadesátiletého muže z Bruntálu. Ze soboty na neděli totiž na bruntálské ubytovně po hádce napadl svou bývalou manželku.

Foto: René Chvalina, Právo

Článek

„V sobotu v noci se obviněný se svou bývalou ženou v opilosti pohádal, poté ji fyzicky napadl. Žena v tu chvíli ležela na posteli, když ji muž několikrát udeřil dřevěnou židlí do hlavy, rukou i nohou. Nakonec na ni vzal mačetu a plochou částí čepele ji několikrát uhodil do končetin,“ popisovala útok bruntálská policejní mluvčí Pavla Tušková.

Obviněný násilník své bývalé ženě způsobil tržnou ránu na hlavě, řezné poranění na levém předloktí a levé noze, které jí ošetřili v nemocnici.

„Policisté muži na místě naměřili 5,5 promile alkoholu v krvi. Byl proto převezen na záchytnou stanici k vystřízlivění. Muž je trestně stíhaný na svobodě, hrozí mu vězení až na dva roky," doplnila mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám