Hlavní obsah

Bitka dvou mužů v pražském metru skončila pobodáním, policie hledá svědky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Pražská policie hledá svědky napadení ve stanici metra Rajská zahrada. Bitka dvou mužů tam skončila pobodáním jednoho z nich. Oba již jsou obviněni, ale kriminalisté by rádi hovořili s cestujícími.

Napadení mužů ve stanici metraVideo: Policie ČR

 
Článek

Dva muži se podle policie začali napadat 3. října večer ve stanici Můstek a pokračovali celou cestu metrem B až do stanice Rajská zahrada. Při incidentu měl jeden z nich nůž a pobodal svého soka.

Pracovník metra chtěl zabránit sprejerům v čmárání, postříkali ho barvou

Krimi

Oba účastníky policie již našla. „Agresoři jsou v současné chvíli obviněni z trestného činu výtržnictví, za což jim v případě odsouzení hrozí až dva roky za mřížemi. Jeden z obviněných je současně podezřelý z trestného činu ublížení na zdraví. V případě odsouzení hrozí trest odnětí svobody v délce až tři roky,“ informovala v pondělí mluvčí policie Violeta Siřišťová.

Policisté zveřejnili video z Rajské zahrady, kde jsou zachyceni také cestující, se kterými by policisté rádi mluvili. Své svědectví mohou poskytnout na lince 158.

Reklama

Výběr článků

Načítám