Hlavní obsah

Bezdůvodně zbil manžele a skončil na psychiatrii

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Zřejmě psychicky narušený muž brutálně napadl v neděli ráno manžele v důchodu v Chlumu ve Středních Čechách. Policie neozbrojeného cizince podezírá z pokusu o dvojnásobnou vraždu, neboť při útoku křičel, že je zabije kvůli tomu, že mají v domě moc zlata.

Foto: Dagmar Stehlíková
Článek

"Osmadvacetiletý Slovák přelezl plot a vešel odemčenými dveřmi do domu. Nejprve lehce zranil 83letou ženu a utekl. Vzápětí se však vrátil a zbil i jejího o dva roky staršího manžela," sdělila dnes mluvčí středočeské policie Soňa Budská.

Útočník skončil v Bohnicích

Napadený pán domu stihl přivolat policii, která agresivnímu muži zabránila v dalším běsnění. "Na slovní výzvu se nehodlal vzdát, proto policisté použili donucovací prostředky. Po zadržení byl sanitkou převezen do pražské psychiatrické léčebny v Bohnicích, kde lékaři prozkoumají jeho stav," pokračovala mluvčí.

Zranění důchodce si vyžádalo jeho hospitalizaci v rakovnické nemocnici. Budská však nevěděla jeho rozsah. Policisté případ dál vyšetřují a čekají na znalecké posudky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám