Hlavní obsah

Bez řidičáku se snažil ujet policistům, Olomoucí se hnal rychlostí 148 km/h

Právo, Novinky, Miloslav Hradil, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Olomouc

Zběsilou honičku s řidičem absolvovali v noci na čtvrtek policisté v Olomouci. Městem se hnal rychlostí až 148 kilometrů v hodině. Jednačtyřicetiletého muže z Břeclavska pronásledovali policisté již od zhruba deset kilometrů vzdálených Přáslavic. Muž byl bez řidičáku, který ani nikdy neměl. Honičku zaznamenala palubní kamera policie.

BEZ KOMENTÁŘE: Pronásledování auta noční OlomoucíVideo: Policie ČR

 
Článek

Policejní hlídka na podezřelého řidiče BMW narazila ve středu krátce před 23. hodinou v Přáslavicích a rozjela se za ním, muž ale šlápl na plyn.

Vězně prchajícího autem na Chebsku výstřel nezastavil, policie ho „sundala” nárazem

Krimi

„Projel přes kruhový objezd a vysokou rychlostí ujížděl směrem na Olomouc. U autobusového nádraží tu projel křižovatkou na červenou a pokračoval k ulici Tovární. Svou bezohlednou jízdou ohrožoval ostatní účastníky silničního provozu,“ sdělila ve čtvrtek mluvčí policie Irena Urbánková.

Jel opravdu zběsile, řekl policista, který zastavil zfetovaného řidiče „po americku“

Krimi

Muž přejížděl plnou čáru, vjel i opačně do jednosměrky. „Na Tovární ulici ho další z policejních hlídek za použití služební zbraně zastavila. Dobrovolně z vozidla vystoupil,“ doplnila mluvčí s tím, že jel sám.

Řidič na Strakonicku utekl policistům do pole s obilím, zastavil ho až výstřel

Krimi

Testy na alkohol a další omamné látky byly negativní, policie ale zjistila, že muž nemá řidičský průkaz, který navíc ani nikdy v minulosti neměl. Policie případ řeší jako několik přestupků.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám