Hlavní obsah

Během kontroly vodní nádrže zmizel beze stopy

– ŠTRAMBERK

Zcela beze stopy v úterý zmizel pracovník, který se vydal zkontrolovat čerpací stanici pod hrází nádrže ve Štramberku. Jeho záhadné ztrátě nepřišla v následujících dnech na kloub ani policie, která ho hledala v okolí s potápěči a psovody, či obvolávala příbuzné a známé.

Foto: Stanislava Dvořáková

Ochutnávka čajů přilákala řadu zájemců, jak z široké veřejnosti, tak o polední přestávce i z řad nemocničního personálu.

Článek

"Sedmapadesátiletý zaměstnanec měl podle dosavadního šetření odejít na kontrolní obchůzku čerpací stanice. Naposledy se ohlásil okolo 14. hodiny s tím, že provádí kontrolu a že má ještě nějakou práci, proto se nemůže ihned vrátit," uvedla dnes mluvčí severomoravské policie Dagmar Bednarčíková. To byl jeho poslední kontakt. Od té chvíle byl jeho mobil nedostupný a již se neobjevil ani neozval.

Bezvýsledné pátrání

O hodinu později se ho vydali hledat kolegové, ovšem marně. "Negativní byly i další prověrky v bydlišti a zdravotnických zařízeních," podotkla Bednarčíková. Proto jeho zmizení ohlásili na policii.

Ve středu pátrači bezvýsledně prohledali okolí i dno nádrže, která slouží pro zadržení přívalové a srážkové vody.

Podle policie byl zmizelý muž vysoký a štíhlý s prošedivělými vlasy na krátko střiženými a plnovousem. Na sobě měl zelené montérky a vaťák s nápisem firmy Kotouč Štramberk.

Pátrání po muži dnes pokračuje. Bednarčíková však vzhledem k dostupným informacím zatím nechtěla komentovat, zda se stal obětí násilného trestného činu, či zmizel úmyslně z nějakých osobních důvodů. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám