Hlavní obsah

Balvan z náklaďáku podpálil jedoucí auto

Právo, pab

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PLZEŇ

O velkém štěstí může hovořit třiatřicetiletý řidič z Rokycan, kterému se vzňal automobil při jízdě poté, co najel na balvan, jenž zřejmě spadl z korby náklaďáku, který jel před ním. Nehoda se stala v noci na čtvrtek na silnici mezi Mladým Smolivcem a Radošicemi na jižním Plzeňsku.

Foto: Věra Breiová
Článek

Řidiči se včas podařilo z Opelu Vectra , který se během pár desítek vteřin ocitl v jednom plameni, utéci a zachránit si tak život.

"Byla hrozná mlha. Na poslední chvíli jsem si všiml na vozovce poskakujícího kamene o velikosti malého fotbalového míče. Už jsem nestačil zareagovat. Najel jsem na něj a začal brzdit. Když jsem zastavil a vylezl ven, všiml jsem si, že spodek auta hoří. Než jsem vytáhl ruční hasiči přístroj, auto už baflo celé. Začalo to bouchat a tak jsem raději utekl do bezpečné vzdálenosti," popsal zpravodaji Práva postižený řidič, který se vracel domů od známých.

Požár zlikvidovali až přivolaní hasiči. Policisté, kteří na místě nehodu vyšetřovali nevěřícně kroutili hlavou. "Tohle jsem ještě nezažil. Je to opravdu kuriózní případ," řekl jeden z nich.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám