Hlavní obsah

V hořícím autě na Zlínsku zemřely dvě ženy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Tragické následky měla nedělní nehoda mezi Liptálem a Jasennou na Zlínsku. Řidička jedoucí se spolujezdkyní od Vsetína směrem na Vizovice vyjela mimo komunikaci a čelně narazila do vzrostlého stromu. Nehodu obě ženy nepřežily.

Foto: HZS Zlínského kraje

Automobil začal po tragické nehodě okamžitě hořet.

Článek

K neštěstí došlo kolem půl šesté ráno. „Řidička narazila do stromu a s vozidlem skončila na střeše. Automobil navíc začal po havárii hořet. Totožnost obětí potvrdí až nařízená pitva,“ přiblížila policejní mluvčí Monika Kozumplíková. Původní informace hovořily o jednom mrtvém muži.

„Vozidlo se nacházelo mimo komunikaci na kraji lesa, bylo celé v plamenech. Hasiči k likvidaci požáru ihned použili vysokotlaký proud vody,“ přiblížila mluvčí hasičů Lucie Javoříková.

Auto srazilo v husté mlze mladého muže na silnici, na místě zemřel

Krimi

Těla obou žen se podařilo z automobilu dostal až po uhašení plamenů. „Z vozidla vytékaly pohonné hmoty, které stále hořely a komplikovaly likvidaci požáru. Jakmile to situace dovolila, byl na místo nehody povolán vyprošťovací automobil, pomocí něhož hasiči vytáhli vozidlo zpět na cestu. Poté hasiči z vozidla vyprostili dvě osoby bez známek života,“ dodala mluvčí hasičů.

Policisté po celé dopoledne odkláněli dopravu na jiné směry. „Veškeré okolnosti této tragické dopravní nehody prověřujeme,“ podotkla Kozumplíková.

Foto: HZS Zlínského kraje

Automobil začal po tragické nehodě okamžitě hořet.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám