Hlavní obsah

Auto odmrštěné při nehodě na Kladensku těžce zranilo dvě děti

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Šlapanice
Aktualizováno

Těžká zranění utrpěly v úterý dvě 14leté dívky při srážce tří aut na Kladensku. Jedno z vozidel se po střetu odmrštilo k chodníku, kde dvojici srazilo. Záchranka dívky přepravila do nemocnice, jednu z nich transportoval vrtulník. Zranění byli ještě dva dospělí. Okolnosti nehody vyšetřuje policie, pravděpodobně jeden z řidičů nedal přednost.

Vážná nehoda na KladenskuVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Nehoda se stala krátce před 16. hodinou ve Šlapanicích. Mluvčí policie Michaela Richterová uvedla, že při srážce bylo jedno z vozidel odhozeno na chodník, kudy právě procházely dvě děti.

Havárie autobusu plného dětí v Praze: Policie obvinila řidiče, hrozí mu pět let

Krimi

Vozidlo srazilo podle informací Novinek dvě 14leté dívky, jednu z nich transportoval s podezřením na zranění pánve a mozku do nemocnice vrtulník, druhá měla zraněnou dolní končetinu a přepravili ji sanitkou.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Podle policie jeden z řidičů nedal ve Šlapanicích přednost jinému šoférovi

Mluvčí záchranky Petra Effenbergerová uvedla, že její kolegové ošetřili ještě 31letého muže s mnohačetným zraněním, kterého rovněž odvezl vrtulník, a sanitkou odvezli lékaři také 41letou ženu s poraněným hrudníkem.

Vážná nehoda v Praze: Dva mrtví, těžce zraněné dítě

Krimi

Podle prvotních informací obě děti transportoval do nemocnice vrtulník, záchranka později zprávu upřesnila. Při akci podle mluvčí zasahoval jeden vrtulník, který se pro druhého pacienta vrátil.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Vážná nehoda ve Šlapanicích na Kladensku

Okolnosti nehody policie vyšetřuje. Jestli se zranili rovněž řidiči, policie neupřesnila, není také zřejmé, jak dopadly zkoušky na alkohol a psychotropní látky.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Dvě děti utrpěly na Kladensku těžká zranění při srážce vozidel

Richterová zmínila, že podle prvotních informací z místa nehody je pravděpodobné, že jeden z řidičů, který jel po vedlejší silnici, nedal přednost jinému šoférovi jedoucímu po hlavní.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám