Hlavní obsah

Auto nezastavilo na stopce, při nehodě tří aut v Plzni zemřel řidič

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plzeň
Aktualizováno

Tragickou nehodu vyšetřují policisté v Plzni, kde se ve čtvrtek ráno střetla dvě osobní auta a náklaďák. Jeden z řidičů nehodu nepřežil. Podle předběžných závěrů vyšetřovatelů se auta srazila poté, kdy šofér jednoho z osobních vozidel nezastavil na značce Stop.

Foto: Policie ČR

Ilustrační foto

Článek

Nehoda se stala v 7:30 na křižovatce v ulici Řepná u plzeňských Litic. Záchranka řešila těžká zranění jednoho muže, kterého museli hasiči z vozu vyprostit a lékaři se jej pokoušeli resuscitovat. „Muž, ročník 63, vážným poraněním po nehodě podlehl,” sdělila mluvčí záchranky Mária Svobodová.

Lékaři na místě ošetřili ještě jednoho muže, ten ale podle mluvčí nevyžadoval transport do nemocnice.

Policisté okolnosti nehody vyšetřují. Jejich mluvčí Veronika Hokrová sdělila, že podle předběžných závěrů nedal přednost v jízdě 43letý řidič fordu, když chtěl odbočit na Radobyčice. „Při tom došlo ke střetu s vozidlem značky Renault 56letého řidiče, který jel po hlavní silnici směrem od Litic,“ popsala mluvčí.

Renault byl následkem střetu odhozen do protisměru, kde se čelně srazil s nákladním autem. „Řidič z vozidla Renault na následky utrpěných zranění na místě zemřel,“ dodala mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám