Hlavní obsah

Auto narazilo na dálnici D 1 do jedoucího kamiónu, těžce zraněné převezl vrtulník

Právo, Novinky, ok, mhr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Do nákladního auta na dálnici D 1 u Devíti křížů v pondělí odpoledne narazil osobní vůz. Hasiči z něj vyprostili dva těžce zraněné lidi. Na místě zasahoval i vrtulník.

Foto: Pro Novinky Martin Kotoul

Vrtulník zasahoval na dálnici D1

Článek

Nehoda se stala kolem 14. hodiny na 166,5. kilometru dálnice. Řidič osobního auta tam z dosud neznámých důvodů narazil do kamiónu.

„Ještě před příjezdem hasičů uhasili policisté ručním přístrojem požár vozidla, naše jednotky pak z vozu vyprostily dvě zaklíněné osoby,“ informoval Novinky mluvčí jihomoravských hasičů Jaroslav Mikoška.

„Vrtulník záchranné služby převezl dvě těžce zraněné osoby do nemocnice. Příčiny nehody policisté vyšetřují. Kolony z místa hlášeny nejsou,“ řekla mluvčí policie Dana Čírtková.

Foto: David Ryneš, Mapy.cz

Na dálnici zasahoval vrtulník

Uzavřena silnice R 35 

Dopravní nehoda uzavřela v pondělí odpoledne také rychlostní komunikaci R 35 mezi Mohelnicí a Moravskou Třebovou. Právo o tom informoval krajský policejní mluvčí v Olomouci Josef Bednařík.

„Před čtrnáctou hodinou došlo na R 35 mezi Mohelnicí a Moravskou Třebovou k dopravní nehodě dvou nákladních vozidel a osobního vozidla. Při nehodě se zranila jedna osoba,“ uvedl Bednařík.

Mělo by se podle něj jednat o lehké zranění. „Silnice je dočasně zcela uzavřena a provádí se odklon dopravy přes přilehlé obce,“ dodal policejní mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám