Hlavní obsah

Agresivního mladíka z Kladenska zasáhly dvě policejní střely. Taser na něj nezabral

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kladno

Dvě policejní střely zasáhly ve středu večer agresivního muže na Kladensku, který napadal příbuzného a na policisty vytáhl nůž. Generální inspekce bezpečnostních sborů zatím vyhodnotila zásah jako oprávněný.

BEZ KOMENTÁŘE: Muže po rvačce na Kladensku postřelila policieVideo: Novinky

 
Článek

Incident se odehrál před osmou hodinou večer v obci Doksy. Mluvčí policie Michaela Richterová ve čtvrtek zveřejnila podrobnosti k případu. Na tísňovou linku dostala policie oznámení o incidentu mezi dvěma příbuznými. Na místo okamžitě vyrazily hlídky, které po příjezdu vyzvaly oba muže, aby zanechali vzájemného napadání.

Na Kladensku se porvali dva muži. Policie musela jednoho z nich postřelit

Krimi

Zatímco jeden je poslechl, 22letý mladík na svého soka stále útočil. Policisté proto použili taser, který se však minul účinkem. Násilník pak na policisty vytáhl 30centimetrový nůž a rozeběhl se na ně.

Trefili ho do nohy a do boku

„Dva policisté pak současně vystřelili ze svých služebních zbraní, přičemž muže zasáhli do levé nohy a do boku. Zraněného si pak převzali záchranáři, kteří ho vrtulníkem převezli do nemocnice v Praze,“ popsala Novinkám Richterová.

Na Kladensku se srazilo auto s kamionem. Hasiči vyprošťovali vážně zraněného řidiče

Krimi

Na místo střelby se pak dostavila inspekce, která podle mluvčí předběžně vyhodnotila použití zbraně jako oprávněné. Dechová zkouška ani test na drogy nebyly u útočníka provedeny, byl však nařízen odběr krve. Postřelený je podle policie mimo ohrožení života. Hrozí mu za násilí proti úřední osobě až šest let vězení.

Reklama

Výběr článků

Načítám