Hlavní obsah

Při hromadné nehodě na Kutnohorsku zemřeli muž, žena a dítě

Novinky, ok, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kutná Hora
Aktualizováno

Tři lidé zemřeli v pátek při nehodě tří aut na Kutnohorsku. Jedno dítě a řidič cisterny utrpěli vážná zranění, šest dalších lidí bylo zraněno lehce.

Tragická nehoda na KutnohorskuVideo: Aktu.cz

 
Článek

Nehoda se stala z dosud nezjištěných příčin v poledne u obce Drobovice na Kutnohorsku na silnici číslo 38. „Srazila se dvě osobní auta a jedno nákladní. Tři členové jedné rodiny na místě zemřeli,“ řekla Novinkám mluvčí policie Vendulka Marečková.

Podle informací Novinek se jedno z osobních aut při nehodě dostalo pod cisternu, která se na něj převrátila. V tomto autě pravděpodobně cestovali celkem čtyři lidé, z nichž tři zemřeli - 36letý muž, 33letá žena a zhruba šestiletý chlapec.

Foto: HZS Středočeského kraje

Při nehodě tři lidé zemřeli a šest se zranilo.

„Tři lidé utrpěli zranění neslučitelná se životem. Jedno dítě utrpělo středně těžká poranění a po nezbytném ošetření bylo převezeno do nemocnice. Vážné zranění utrpěl také řidič cisterny, kterého záchranáři po ošetření převezli do nemocnice vrtulníkem,“ sdělila mluvčí záchranářů Petra Effenbergerová.

Foto: Policie ČR

Při nehodě havarovala cisterna a dvě auta.

V druhém osobním autě utrpělo několik lidí lehčí zranění a byli převezeni do spádové nemocnice.

Na místě podle ní probíhají záchranné práce a pak si vyšetřování převezmou kriminalisté. Silnice je uzavřená.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám