Hlavní obsah

Motorkář na Znojemsku při předjíždění narazil do mostku, na místě zemřel

Čtyřiatřicetiletý motorkář v sobotu ve Vémyslicích na Znojemsku zřejmě nezvládl předjíždění a narazil do betonového mostku. Zraněním na místě podlehl. Na webu policie to uvedla mluvčí Alice Musilová.

Foto: Milan Malíček, Právo

Zdravotnická záchranná služba (ilustrační foto)

Článek

Tragická nehoda se stala před 16:00. ¨„Podle dosavadních informací předjížděl motocyklista před ním jedoucí vozidlo. Manévr zřejmě ve vysoké rychlosti nezvládl a narazil do betonového mostku před rodinným domem,” uvedla mluvčí. Muž zraněním na místě podlehl.

Dopravní policisté na jihu Moravy vyjížděli dnes i k dalším nehodám, jejichž následky tragické nebyly. Před 14:00 havaroval v Drnholci na Břeclavsku cyklista, s lehkým zraněním skončil v nemocnici. Dechová zkouška však ukázala hodnotu 1,5 promile, muž je tak podezřelý z přestupku.

Asi o půl hodinu později havaroval v Hustopečích jedenadvacetiletý řidič. Vůz značky BMW skončil na střeše, muž se při nehodě podle policie také lehce zranil. Dechová zkouška byla negativní, předběžnou příčinou nehody byla podle mluvčí zřejmě rychlost.

Po 15:00 havaroval v Ladné na Břeclavsku šestadvacetiletý řidič vozu značky Audi. I on s lehkým zraněním skončil v nemocnici. „Asi ve stejnou dobu došlo ke střetu motorkáře s osobním vozidlem v Milíčovicích na Znojemsku. Podle dosavadních zjištění narazil motocyklista zezadu do citroenu,” uvedla Musilová. Doplnila, že se při nehodě motorkář zranil. Nehodu vyšetřují dopravní policisté.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám