Hlavní obsah

Při požáru chatky na Lounsku našli hasiči ohořelá těla ženy a dítěte

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Žena a nezletilé dítě zemřely ve středu ráno v Postoloprtech na Lounsku. Jejich ohořelá těla našli hasiči v zahradní chatce, kterou zachvátil požár. Příčina jejich smrti i vzniku požáru se vyšetřuje. Vyplývá to z informací od hasičů a policie.

Foto: HZS Olomouckého kraje

Článek

"Bude provedena soudní pitva obou zemřelých, která nám stanoví přesnou příčinu úmrtí," řekla regionální mluvčí policie Alena Bartošová. Podle informací TV Nova požár nepřežila matka a její šestiletý syn. Televize uvedla, že podle sousedů měli oba v chatce žít ještě s jedním mužem.

K požáru chatky vyjeli hasiči dnes kolem 04:00. "Zasahovaly tam dvě jednotky," uvedl operační důstojník hasičů Ústeckého kraje. V chatce hasiči nalezli dvě ohořelá lidská těla.

Podle Bartošové je několik verzí, jak požár vznikl. "Jako nejpravděpodobnější máme, že se jedná o nešťastnou událost způsobenou manipulací s otevřeným ohněm," dodala Bartošová.

Reklama

Výběr článků

Načítám