Hlavní obsah

Opilý cizinec na Zlínsku spadl s autem do řeky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

U Tečovic na Zlínsku spadlo v sobotu večer auto z mostu do řeky Dřevnice. Řidič, kterým byl čtyřiadvacetiletý cizinec, byl pod vlivem alkoholu. Policisté mu v dechu naměřili 2,28 promile, informoval policejní mluvčí Petr Jaroš.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„V době příjezdu hasičů byl již řidič mimo vozidlo a v péči záchranářů, kteří zraněného muže odvezli do krajské nemocnice k dalšímu vyšetření,” uvedla mluvčí zlínských hasičů Lucie Javoříková.

Muž vjel na mostě do protisměru a prorazil zábradlí. Při pádu z třímetrové výšky se prorazila palivová nádrž vozidla a unikly pohonné hmoty.

„K zamezení šíření pohonných hmot po řece natáhli hasiči okolo vozidla sorpční hady. Tři sta metrů po proudu k zachycení již uniklých provozních kapalin hasiči instalovali přes celou šíři řeky nornou stěnu a zachycené kapaliny sbírali z hladiny řeky pomocí sypkého sorbentu,” uvedla Javoříková. Hasiči také vytáhli vozidlo z řeky na komunikaci.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám