Hlavní obsah

Kapsáři vzali útokem nákupní centrum v Hodoníně

– Hodonín
Právo, miv

Trojlístek kapsářů vzal v pátek útokem nákupní centrum v Hodoníně. Za několik málo minut připravili o peníze pět lidí. Přímo při činu je zachytila kamera. Po skupině ze záznamu kamer pátrá policie.

BEZ KOMENTÁŘE: Kapsáři během chvíle okradli pět lidíVideo: Policie ČR

 
Článek

„V pátek během poledne zažilo nákupní centrum v Hodoníně nájezd trojice kapsářů, kteří se skutečně velmi činili a během pár minut, co se zdrželi v prodejně, okradli pět osob. Využívali nepozornosti nakupujících a z jejich kabelek přehozených přes rameno nebo odložených v nákupním vozíku kradli peněženky. Některé krádeže zachytily bezpečnostní kamery, a tak policisté znají podobu mladých zlodějů,“ uvedl mluvčí hodonínské policie Petr Zámečník.

Foto: Policie ČR

Kamera zachytila podezřelé z krádeží.

Tváře policisté znají, potřebují k nim ještě přiřadit jména. Žádají proto o spolupráci se zjištěním totožnosti osob. Jakékoliv poznatky k identitě zlodějů je možné sdělit hodonínským policistům na telefon 974 633 470 nebo na linku 158.

Foto: Policie ČR

Kamera zachytila podezřelé z krádeží.

„Zároveň apelujeme na všechny nakupující, aby měli své kabelky, tašky, peněženky vždy pod kontrolou. Právě na videu je vidět, jak je taková krádež snadná,“ připomněl mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám