Hlavní obsah

Těhotná žena požádala řidičku u Prahy o svezení, vystoupila i s jejím mobilem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Na svou dobrotu doplatila minulý týden 76letá seniorka v Čelákovicích v Praze-východ. Svezla mladou údajně těhotnou ženu autem a během jízdy přišla o mobilní telefon. Policie o případu informovala v úterý a požádala o pomoc.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Minulé úterý parkovala v Čekákovicích seniorka auto, když k ní přišla neznámá žena a požádala ji o pomoc. Chtěla odvézt na adresu nedaleko parkoviště.

„Svoji prosbu zdůvodňovala tím, že jí není dobře a sama by tam nedošla. Řidička souhlasila. Na sedadle spolujezdce měla svoji kabelku, kterou jí těhotná žena ochotně položila na zadní sedadlo,“ popsala mluvčí policie Eva Hašlová s tím, že neznámá dokonce ochotně kabelku zavřela, aby něco nevypadlo.

Jakmile žena vystoupila, zkontrolovala seniorka svou kabelku. Chyběl mobilní telefon. Případ tudíž oznámila na policii, která po zlodějce pátrá. Zároveň vyzývá občany, kteří mají podobnou zkušenost, aby své informace předali policistům z obvodního oddělení v Čelákovicích.

„Tímto apelujeme na občany, aby byli obezřetní a opatrní. I ve snaze pomoci druhému předpokládejte možná rizika, která by mohla nastat. Je smutné, že díky zlomyslnosti a zneužití pomoci slušných lidí by se nemuselo dostat pomoci tomu, kdo ji bude opravdu potřebovat,“ shrnula Hašlová.

Reklama

Výběr článků

Načítám