Hlavní obsah

Lidi z Nelahozevsi uklidnilo zadržení podezřelých z vraždy pumpařky

Nelahozeves

Zadržení dvou podezřelých z prosincové vraždy osmapadesátileté čerpadlářky v Nelahozevsi by mělo podle majitele čerpací stanice nynější obsluhu uklidnit. Po vraždě benzinová pumpa zrušila svůj noční provoz. Její nynější pracovnice míní, že zřejmě nebude obnoven ani teď, kdy byli údajní pachatelé zadrženi. Starosta obce doufá, že bude možné tragickou kapitolu uzavřít.

Středočeské Vojkovice, kde zadrželi jednoho z podezřelýchVideo: Aktu.cz

 
Článek

Zadržení dvou osob přivítal majitel stanice Zdeněk Tetour. „Jednoduše jsem rád,” komentoval úterní informaci, podle které policie dopadla na Mělnicku dva podezřelé.

Pracovnice benzinové pumpy Lada Burdová nepředpokládá, že zdejší noční provoz bude obnoven. Čerpací stanice nyní funguje od 5.00 do 23.00. „Určitě je to skvělé,” komentovala zprávy o akci zásahové jednotky. Na benzince pracuje teprve dva týdny, zavražděnou tedy neznala.

BEZ KOMENTÁŘE: Přepadení čerpací stanice na MělnickuVideo: Policie ČR

Starosta Nelahozevsi Jakub Brynda vnímá zadržení podezřelých pozitivně. „Doufám, že to jsou oni a že tu kapitolu budeme moci uzavřít, protože to byla tragédie,” řekl. Lidé podle něj při hovorech často kroutili hlavou nad motivem vraždy. Podle starosty má zatím vedení obce informace pouze z médií.

Podrobnosti o obou zadržených chce policie zveřejnit ve středu na tiskové konferenci. Potvrdí-li se vina zadržených, hrozí jim trest 15 až 20 let vězení, případně výjimečný trest.

Foto: Mapy.cz

Místo přepadení na benzinové stanici s místy, kde policisté zadrželi podezřelé

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám