Hlavní obsah

Řidič zapíchl mercedes do stromu, přes vážné zranění zvládl dechovou zkoušku

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Proseč

Záchranáři vyjížděli v sobotu k vážné nehodě do obce Proseč na Chrudimsku, kde 34letý řidič naboural do stromu. Hasiči ho museli vážně zraněného z havarovaného vozidla vyprostit. I přes poranění zvládl dechovou zkoušku na alkohol, která byla pozitivní, muž navíc sedl za volant se zákazem řízení.

Foto: Policie ČR

Vážná nehoda řidiče mercedesu v Proseči

Článek

Nehoda se stala v Martinicích, které jsou částí Proseče. Řidič vrazil do stromu s autem Mercedes E200, když jel směrem na obec Borovou.

„Z vozidla ho museli vyprostit hasiči a záchranná služba ho s těžkým zraněním převezla do nemocnice. Řidič byl ještě na místě schopen dechové zkoušky, která policistům ukázala číslo 1,6 promile alkoholu v dechu,“ sdělila mluvčí policie Markéta Janovská.

Navíc se při kontrole ukázalo, že čtyřiatřicetiletý řidič má zákaz řízení vozidel až do roku 2025. „Okolnosti a příčiny dopravní nehody nyní vyšetřují dopravní policisté,“ dodala Janovská.

Reklama

Výběr článků

Načítám