Hlavní obsah

Bodl spolubydlícího do zad kvůli ukradeným cigaretám

Právo, vor

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nožem do zad bodl svého spolubydlícího druhý vánoční svátek 64letý muž ze Žlutic na Karlovarsku. Předcházela tomu rozepře o ukradené cigarety. Kriminalisté obvinili seniora ze spáchání přečinů ublížení na zdraví a nebezpečného vyhrožování.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Článek

„Obviněný měl poškozenému dokonce vyhrožovat újmou na zdraví. Poškozený z obavy o své zdraví a život se rozhodl z pokoje utéct. Ve chvíli, kdy se ke svému spolubydlícímu otočil zády, že odejde z bytu, ho měl 64letý muž bodnout nožem do zad, čímž způsobil bodnořezné zranění, které si vyžádalo ošetření a hospitalizaci v nemocnici,“ popsala v pátek mluvčí karlovarské krajské policie Kateřina Böhmová.

Policie ještě téhož dne v noci útočníka zadržela a umístila do policejní cely. Následně jej karlovarský okresní soud poslal do vazby. „V případě odsouzení hrozí obviněnému muži až tříletý trest odnětí svobody,“ dodala mluvčí policie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám