Hlavní obsah

Kolemjdoucí našel v centru Teplic mrtvou ženu

Právo, ČTK, koc
Teplice
Aktualizováno

Náhodný svědek našel ve středu ráno v Teplicích tělo ženy. Policie úmrtí vyšetřuje a prověřuje možné cizí zavinění. Podle prvotních závěrů stopy z místa činu nasvědčují vraždě. Kriminalisté totožnost ženy zatím nepotvrdili.

BEZ KOMENTÁŘE: Kolemjdoucí našel v centru Teplic mrtvou ženuVideo: Karel Otcovský, Právo

 
Článek

Kolemjdoucí našel bezvládné ženské tělo v Nákladní ulici u silnice I/13 na místě přístupném veřejnosti. Záhy po oznámení dorazili na místo policisté a soudní lékař, kteří ohledali okolí nálezu.

„Výsledky prvotního šetření nasvědčují tomu, že žena zemřela cizím zaviněním. Přesnou příčinu úmrtí objasní až nařízená soudní pitva,” řekla Právu policejní mluvčí Alena Bartošová. Policisté podle ní ověřují domnělou totožnost mrtvé ženy a dále prohledávají široké okolí místa nálezu. Hráběmi a lopatami prohlížejí trávu a křoviny, vysypávají rovněž popelnice a jejich obsah prohledávají.

V ulici sídlí několik firem. Kriminalisté je obcházejí a ptají se majitelů a zaměstnanců, zda si něčeho podezřelého nevšimli. Policisté se rovněž obracejí na případné svědky, kteří se pohybovali v okolí Nákladní ulice od úterní zhruba 19. hodiny do středečních ranních hodin a všimli si čehokoliv podezřelého, aby kontaktovali policii na bezplatné lince 158, případně na jakékoliv policejní služebně.

Bartošová zároveň požádala řidiče, kteří v uvedenou dobu projížděli ulicí a mají vůz vybavený funkčním kamerovým zařízením, aby policistům poskytl záznam.

Foto: Karel Otcovský, Právo

Policie vyšetřuje úmrtí ženy v Teplicích

Nákladní ulice je v Teplicích a širokém okolí nechvalně proslulá prostitutkami, které u silnice ve dne v noci postávají a nabízejí své služby projíždějícím řidičům. Zrovna v místě, kde operují kriminalisté, bylo jedno z častých stanovišť prostitutek.

Policie kvůli vyšetřování uzavřela na několik hodin dopravu ve frekventovaných ulicích Nákladní a Riegrova. Doprava byla vedena po objízdných trasách, na kterých se tvořily kolony.

Reklama

Výběr článků

Načítám