Hlavní obsah

Vražda na pumpě v Nelahozevsi: Policie našla odhozenou kuklu, identifikovala i batoh

– Mělník • Aktualizováno

Středočeská policie ani po více než týdnu nedopadla lupiče, kteří na pumpě v Nelahozevsi zavraždili 58letou prodavačku. V úterý kriminalisté uvedli, že identifikovali batoh, který podle nich není běžný, a někdo by si mohl vzpomenout na jeho majitele. TV Nova navíc v úterý uvedla, že policie našla nedaleko místa přepadení odhozenou kuklu.

BEZ KOMENTÁŘE: Přepadení čerpací stanice na MělnickuVideo: Policie ČR

 
Článek

Nyní podle policejního mluvčího Zdeňka Chalupy prověřují, zda má nález souvislost s přepadením.

Batoh, který policie identifikovala není úplně běžný, nosí ho předvším vyznavači skate módy. „Jedná se o batoh značky Dakine v kombinaci červené a šedé barvy, s bílým nápisem ve spodním pravém rohu vnější kapsy. S ohledem na skutečnost, že se nejedná o běžný batoh, kriminalisty zajímají informace v souvislosti s výskytem tohoto batohu u osoby pachatele,“ uvedl Chalupa.

Foto: Policie ČR

Podle něj obdrželi detektivové zatím kolem 300 poznatků od občanů, které prověřují. Stále ale platí výzva pro svědky, aby se přihlásili. Kriminalisty zajímají veškeré maličkosti jak k samotnému činu, tak ke zmíněnému batohu. „Jakékoliv informace k tomuto případu mohou případní svědci sdělit na lince 158,“ konstatoval Chalupa.

BEZ KOMENTÁŘE: Lupiči na záběrech vnější kameryVideo: Policie ČR

Po dvojici podezřelých z vraždy v Nelahozevsi pátrají policisté od minulého pondělí. Podle nich mají na svědomí vraždu prodavačky na čerpací stanici, ze které zřejmě odnesli pokladnu a cigarety. Kriminalisté již zveřejnili dvě videa s podezřelými, dopadnout se je ale zatím nepodařilo. Podle detektivů může jít o muže a ženu, ale i o dva muže.

Jak zjistily v pondělí Novinky, tři týdny před osudnou loupeží se stal podobný případ na pumpě o šest kilometrů dál v Červené Lhotě. Lupiči měli zbraň a maskovali se. Souvislost ale policie nepotvrdila s tím, že se zabývá veškerými okolnostmi obou loupeží. [celá zpráva]

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám