Hlavní obsah

Dva lidé zemřeli v autě, které na benzince narazilo do kamionu

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Dva lidé zemřeli při nehodě na dálnici D5, kde v neděli večer narazil na čerpací stanici osobní vůz do odstaveného kamionu. Další dva lidé utrpěli při nehodě zranění.

BEZ KOMENTÁŘE: Tragická nehoda na dálnici D5Video: Novinky

 
Článek

Osobní vůz vylétl z dálnice D5 na 37. kilometru u Tlustic na Berounsku. Řidič jel podle všeho ve směru na Plzeň, kdy ze zatím neznámých příčin vyjel z dálnice, narazil do cedule a pokračoval dále k čerpací stanici, kde naboural zezadu do zaparkovaného kamionu.

V autě cestovali čtyři lidé. Dva z nich na místě zemřeli, další dva utrpěli při nehodě zranění a skončili v péči záchranářů. Na přilehlém poli přistál záchranářský vrtulník, který transportoval jednoho ze zraněných do Ústřední vojenské nemocnice ve Střešovicích. Dalšího zraněného pak záchranáři převezli do nemocnice sanitkou.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Tragická nehoda na čerpací stanici na dálnici D5.

„Na místě zasahovaly dvě jednotky hasičů ze Středočeského kraje a jedna jednotka z Plzeňského kraje. Hasiči na místě asistovali policii a po zadokumentování nehody vyprostili těla zemřelých,” uvedl mluvčí středočeských hasičů Jaroslav Gabriel.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Tragická nehoda na čerpací stanici na dálnici D5.

Čerpací stanice byla kvůli vyšetřování nehody uzavřena. Příčiny a okolnosti nehody vyšetřují policisté. U řidiče osobního automobilu byla nařízena soudní pitva. Ta pomůže zjistit, zda byl pod vlivem alkoholu či jiné návykové látky, nebo zda neměl zdravotní problémy, řekla ČTK mluvčí policie Michaela Richterová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám