Hlavní obsah

Srážka auta s kamionem u Hořic má další oběť, v nemocnici zemřel 19letý mladík

Právo, orh

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Český Krumlov

Úterní srážka osobního auta a kamionu u Hořic na Šumavě na Českokrumlovsku má už třetí oběť. V nemocnici ve středu zemřel 19letý mladík. Na místě předtím zemřely dvě ženy. Právo o tom informovala mluvčí jihočeské policie Štěpánka Uhlířová.

Foto: Policie ČR

Při nehodě zemřely dvě ženy.

Článek

Bezprostředně po srážce osobního auta Hyundai s kamionem zemřely 17letá a 22letá žena. Další dva spolujezdci utrpěli vážná zranění. Jeden z nich – mladý muž z Českokrumlovska – jim ve středu podlehl.

Právo původně uvedlo, že jednou z obětí je řidička osobního vozu, to však policie nepotvrdila. „Doposud nebyl stanoven řidič, který vozidlo značky Hyundai řídil,“ konstatovala Uhlířová.

K tragické nehodě došlo v úterý večer, řidič v hyundai podle policie zřejmě nedal při vyjíždění od Hořic na Šumavě přednost kamionu, který jel od Černé v Pošumaví. Následně do nabouraných vozidel narazil ještě řidič opelu, který vyvázl s lehkým zraněním.

Foto: Policie ČR

Při nehodě zemřely dvě ženy.

„Českokrumlovští kriminalisté na případu této tragické havárie nadále pracují,“ dodala Uhlířová.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám