Hlavní obsah

Při nehodě na dálnici D11 zemřel Jan Kočka, vnuk provozovatele matějské pouti

Jednou z obětí páteční nehody na dálnici D11 byl podle serveru Blesk.cz Jan Kočka, vnuk provozovatele matějské pouti Václava Kočky a syn Jana Kočky staršího.

Nehoda Jana Kočky na D11. Archivní videoVideo: Novinky

 
Článek

Na 32. kilometru dálnice D11 ve směru na Hradec Králové se v pátek ráno střetl osobní vůz s nákladním. Oba vozy začaly po nehodě hořet.

Podle policie se nehoda stala kolem čtrvté hodiny ráno, řidič osobního mercedesu jel v protisměru a čelně se střetl s protijedoucím nákladním automobilem.

Požár zlikidovali hasiči a lékař jen konstatoval u obou mužů smrt. Dálnice byla na několik hodin uzavřena.

Foto: Novinky

Nehoda na D11

Kočkova sestra uvedla později na Facebooku: „Bráško, já vím, že teď jsi šťastnej a že víš, jak tě celá rodina miluje. Navěky budu vzpomínat na ty tvoje srandy, nikdy si mě nenechal samotnou, vždy si byl ten velkej brácha, co se o mě vždy postaral. A za to ti děkuju. Tvá poslední slova se mnou byla: mám tě rad a Filipa taky, jsem rád, že jste spolu... Pak si se se mnou rozloučil a jel si domů.“

Foto: Jan Handrejch, Právo

V Hradci Králové pokračoval 7. dubna 2018 40. sjezd ČSSD. Na programu byla volba místopředsedů strany. Na snímku Václav Kočka.

Do rodiny patřil i Václav Kočka mladší, kterého zavraždil Bohumír Ďuričko.  Ďuričko strávil ve vězení za vraždu syna provozovatele pražské Matějské pouti devět let z 12,5 roku. O propuštění odsouzený požádal po vykonání dvou třetin trestu.

Reklama

Výběr článků

Načítám