Hlavní obsah

V kamiónu na Mělnicku našli uprchlíky

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mělník
Aktualizováno

Při vykládce kamiónu v areálu elektrárny v Horních Počaplech na Mělnicku byli v návěsu nalezeni dva mladí uprchlíci. Celou věcí se už zabývá policie.

BEZ KOMENTÁŘE: Policie odjíždí z areálu Elektrárny MělníkVideo: Novinky

 
Článek

Kamión dorazil do areálu Elektrárny Mělník a v pondělí odpoledne jej začali zaměstnanci vykládat. Při tom si všimli dvou mladých mužů ve věku 15 a 20 let snědé pleti, kteří se nacházeli v návěsu. Na místo ihned přivolali policii.

„Mohu potvrdit, že při vykládce v areálu elektrárny byli v kamionu nalezeni dva uprchlíci. Celou věc si převzala cizinecká policie,” řekla Novinkám středočeská policejní mluvčí Monika Schindlová. Národnost cizinců policie zatím neuvedla. Podle informací Novinek jsou mladíci z Afghánistánu.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Jeden za zadržených uprchlíků v policejním voze.

Policie v úterý ráno sdělila, že kamión přijel z Makedonie. Oba muže převezli na služebnu středočeští cizinečtí policisté. Případ na místě zadokumentoval kriminalistický technik a policisté se celou věcí i nadále zabývají.

Reklama

Výběr článků

Načítám