Hlavní obsah

Spolujezdkyně nepřežila čelní srážku dvou aut u Třeboně

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Štěpánovice

Jihočeští záchranáři řešili v neděli večer vážnou dopravní nehodu u Štěpánovic na Českobudějovicku, kde se čelně srazila dvě osobní auta. Lékaři ošetřili dva zraněné řidiče a jednu spolujezdkyni, která později zemřela v nemocnici na následky nehody.

Foto: Policie ČR

Tragická nehoda u Štěpánovic na Českobudějovicku

Článek

Nehoda se stala mezi obcemi Štěpánovice a Vranín v neděli kolem 19:30. Řidič audi jel směrem od Třeboně na České Budějovice a v pravotočivé zatáčce vjel do protisměru, kde se čelně střetl s opelem.

Podle vyšetřovatelů jel řidič příliš rychle a nezvládl řízení na mokré vozovce.

Foto: Policie ČR

Tragická nehoda u Štěpánovic na Českobudějovicku

„V obou vozidlech se zranili jak řidiči, tak ve vozidle opel jeden spolucestující. Na místo se kromě policistů dostavili i zdravotníci a hasiči, z důvodu vážného zranění byl povolán i vrtulník,“ uvedl mluvčí policie Milan Bajcura.

Během pondělí dostali policisté informaci o úmrtí zraněné spolujezdkyně. „Žena i přes veškerou snahu lékařů podlehla následkům vážného zranění. Stala se tak 40. obětí dopravních nehod od začátku roku na jihu Čech,“ dodal mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám