Hlavní obsah

Muž sahá v metru ženám pod sukně. Policie zveřejnila video s podezřelým

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Dva případy osahávání žen v metru vyšetřují od poloviny srpna pražští kriminalisté. Mladý muž ve stanici ženám sahal pod sukni a snažil se jim stáhnout kalhotky. Následně utekl. Policie v pátek zveřejnila video podezřelého.

BEZ KOMENTÁŘE: Podezřelý v metruVideo: Policie ČR

 
Článek

Oba případy se podle policie staly ve stanici metra Ládví 16. a 17. srpna večer. Mladík si podle zjištění kriminalistů nejprve vyhlédl v metru své oběti a u výstupu z metra se k nim přiblížil.

„Poté jim sáhl pod sukni do rozkroku a snažil se jim strhnout kalhotky. Když se poškozené ohradily a okřikly ho, tak se dal na útěk,“ uvedl mluvčí policie Jan Daněk.

Mladý muž je ve věku 25 až 30 let, vysoký 180 cm, má světlou pleť a tmavší, na krátko ostříhané vlasy. Oblečený byl do trika tmavě modré barvy, riflových kraťasů a na nohou měl pantofle nebo sandály. Hovořil údajně s ukrajinským přízvukem.

Pakliže někdo podezřelého poznává, může předat veškeré informace na lince 158. Muž je podezřelý z trestného činu výtržnictví, za který mu hrozí dva roky vězení.

Reklama

Výběr článků

Načítám