Hlavní obsah

Zloděj ukradl z auta batoh za pět sekund, našel v něm jen učebnice

Právo, mhr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policisté požádali v pondělí veřejnost o pomoc při pátrání po zloději, který se 11. června odpoledne vloupal na nábřeží Přemyslovců v Olomouci do vozidla Škoda Octavia. Sebral z něj batoh a z místa ujel na kole. Zachytila jej při tom bezpečnostní kamera.

BEZ KOMENTÁŘE: Policie hledá muže, který v Olomouci vykradl autoVideo: Policie ČR

 
Článek

„Poškozená žena měla v batohu učebnice a kalkulačku. Vznikla jí škoda předběžně vyčíslená na 5200 korun,“ řekla Právu policejní mluvčí Irena Urbánková. Pachateli podle ní hrozí za krádež až dva roky vězení.

Policistům se podařilo zajistit kamerový záznam, na kterém je neznámý muž, který se do vozidla vloupal, zachycen.

„Pokud by jej někdo z občanů poznal nebo by disponoval informacemi, které by mohly pomoci ke zjištění jeho totožnosti, prosíme, aby kontaktoval policisty obvodního oddělení Olomouc 1,“ uvedla mluvčí.

Policisty lze podle ní kontaktovat buď osobně na adrese Sokolská 52, 771 36 Olomouc, telefonicky na čísle 974 766 651, přes e-mail ol.oo.olomouc1.stsl@pcr.cz, případně kdykoli prostřednictvím bezplatné telefonní linky 158.

Reklama

Výběr článků

Načítám