Hlavní obsah

Řidič BMW v Praze naboural do kontejneru, po nehodě vykřikoval, že nemá rád Rusy

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Do velkokapacitního kontejneru naboural v pátek večer řidič BMW na pražském Zličíně poté, co nezvládl průjezd po kruhovém objezdu. Z místa nehody poté utekl.

Řidič BMW naboural do velkokapacitního kontejneru Video: Novinky

 
Článek

K nehodě došlo před 21. hodinou v Míšovické ulici na sídlišti Metropole v Praze na Zličíně. BMW nabouralo při výjezdu z kruhového objezdu do kontejneru. Svědci pak viděli řidiče, jak z vozu vystoupil a z místa odešel směrem do sídliště.

„Byla nám oznámena dopravní nehoda osobního vozu, který naboural do kontejneru. Řidič vozidla z místa nehody odešel. Mělo se jednat o rodinného příslušníka majitelky vozu,” sdělil policejní mluvčí Tomáš Hulan.

Lidé si ho fotili, policisté ho našli

Muže ale po nehodě vidělo větší množství svědků, někteří si ho dokonce vyfotografovali. Fotografie pak ukázali policistům, kteří po muži vyrazili pátrat. Záhy ho pak našli na konci Míšovické ulice.

„Policisté vypátrali osobu, která je důvodně podezřelá z toho, že v době nehody seděla za volantem. K řízení vozidla se ale tato osoba nedoznala. Kdo vůz řídil tak budou policisté zjišťovat a dokazovat v průběhu dalšího vyšetřování,” doplnil mluvčí.

Muž se na místě podrobil dechové zkoušce. Při té mu policisté podle svědků naměřili přibližně 1,7 promile alkoholu.

„Když mu udělali test na drogy, tak se přiznal, že je pod vlivem drog. Vykřikoval tady na ulici, že nemá rád Rusy a lidi z východu, motal se a byl z něj silně cítit alkohol,” popsali situaci na místě svědci nehody.

Nehodou se zabývají dopravní policisté. Ti teď budou muset zjistit a dokázat, kdo v době nehody vůz řídil.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám