Hlavní obsah

Vlak smetl auto na přejezdu a tlačil ho 100 metrů. Řidička má jen zlomenou ruku

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Při střetu s osobním vlakem na železničním přejezdu u Nučic na Praze-západ byla v pátek ráno zraněna řidička osobního vozu. Ač bylo auto v přední části značně poškozeno, žena vyvázla jen se zlomenou rukou. Vlak auto tlačil před sebou přibližně 100 metrů.

BEZ KOMENTÁŘE: Nehoda vlaku s autem u NučicVideo: Novinky

 
Článek

K nehodě došlo na trati mezi Nučicemi a Berounem, poblíž Mezouně. Podle prvotních informací vjela řidička osobního vozu na železniční přejezd v době, kdy blikala červená světla výstražného zařízení.

Vlak jedoucí směrem do Berouna narazil do pravé části auta a tlačil ho před sebou přibližně 100 metrů. Ve voze cestovala pouze osmatřicetiletá řidička. Ve vlaku se nikdo ze čtyř cestujících nezranil.

"Žena utrpěla zlomeninu ruky. Záchranáři ji po ošetření transportovali do nemocnice," sdělila mluvčí záchranářů Petra Effenbergerová.

Provoz na trati byl na několik hodin zastaven. O vyproštění vozu z kolejiště se postarali drážní hasiči. Okolnosti nehody vyšetřuje policie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám