Hlavní obsah

Auto u Prahy vyletělo ze silnice a narazilo do stromu. Čtyři lidé jsou zranění

Novinky, jap
Praha

Čtyři lidé byli zraněni při nehodě, která se stala v pondělí v podvečer u Křížkového Újezdce na Praze východ. Volkswagen Passat tam narazil do stromu.

BEZ KOMENTÁŘE: Nehoda passatu u Křižkového ÚjezdceVideo: Novinky

 
Článek

Podle prvotních informací měla passatu prasknout za jízdy pneumatika, vůz poté vyjel ze silnice a narazil do stromu. Na místo vyjeli hasiči, policisté i záchranáři. Povolán byl vrtulník letecké záchranky.

"Silnice musela být po nehodě uzavřena. Dopravu odkláněli policisté," řekla Novinkám policejní mluvčí Michaela Nováková.

"Vrtulník letecky transportoval osobu se středně těžkým zraněním do vinohradské nemocnice. Další tři zranění byli převezeni pozemními posádkami na traumatologii nemocnic na Vinohradech a v Motole," sdělila mluvčí záchranářů Petra Effenbergerová.

"Na místo vyjely tři jednotky hasičů, které poskytovaly zraněným osobám předlékařskou péči. Hasiči následně pomohli s transportem zraněných do vrtulníku a do sanitek," uvedl mluvčí hasičů Ladislav Holomčík s tím, že hasiči pouze vytáhli zraněné z vozu. Hydraulické zařízení k jejich vyproštění použít nemuseli.

Silnice byla kvůli nehodě uzavřena zhruba dvě hodiny. Policisté vůz zajistili k dalšímu zkoumání. Okolnosti nehody policisté i nadále vyšetřují.

Reklama

Výběr článků

Načítám