Hlavní obsah

Podezřelý ze smrti mladíka v baru v Příbrami se sám přihlásil. Do vazby nepůjde

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Příbram

Sedmadvacetiletý muž, který je podezřelý ze smrti 21letého muže v Příbrami, se sám přihlásil policii. Mladík podle kriminalistů zemřel po úderu rukou nebo pádu. Muži hrozí až deset let za mřížemi, vyšetřován je na svobodě. Potyčka se stala v jednom z barů v noci na úterý.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„K úmrtí mladého muže mělo dojít při vzájemné potyčce mezi známými muži ve věku 21 a 27 let, při které po úderu rukou jednadvacetiletý muž upadl a bezprostředně na místě zemřel. Samotné úmrtí mladíka je z největší pravděpodobností následkem úderu rukou nebo pádu po tomto úderu,“ uvedla v pátek mluvčí policie Michaela Richterová.

Policie tak vyvrací zprávy některých medií, které uváděly, že muž zemřel po použití zbraně. Podle Richterové se muž sám přihlásil na policii a k činu se doznal. Proto je trestní stíhání vedeno na svobodě, neboť nebyly shledány důvody vazby.

Muž byl obviněn z trestného činu výtržnictví a zločin ublížení na zdraví s následkem smrti. „S ohledem na skutečnost, že uvedený případ je ve fázi probíhajícího trestního řízení, nelze v tuto chvíli uvolnit další bližší informace,“ uzavřela mluvčí policie.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám