Hlavní obsah

Policie prohledává Liberecký kraj, lupiči v prodejně zabili prodavačku a utekli

Právo, Novinky, ok, mip

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Liberec
Aktualizováno

Policie v Libereckém kraji pátrá po dvou mužích, kteří měli přepadnout večerku a smrtelně zranit prodavačku. Dalšímu muži způsobili těžké zranění. Policisté prohledávají město i prostředky hromadné dopravy.

BEZ KOMENTÁŘE: Místo vraždy prodavačky v LiberciVideo: Michael Polák, Právo

 
Článek

Přepadení se odehrálo kolem půl desáté dopoledne v Dopravní ulici v místní části Vratislavice. Na případ jako první upozornila TV Prima.

„Zatím neznámí pachatelé uvnitř prodejny napadli nožem dvě osoby, muže a ženu. Policisté po příjezdu na místo oživovali ženu, následně si ji k resuscitaci převzali záchranáři, kteří v ní pokračovali,“ řekla Novinkám mluvčí policie Vlasta Suchánková.

Foto: Michael Polák, Právo

V prodejně zemřela žena.

„I přes 40 minut trvající resuscitaci lékař nakonec konstatoval smrt. Muže jsme převezli s těžkým zraněním na traumacentrum do liberecké nemocnice,“ dodal mluvčí záchranářů Michael Georgiev.

Policisté nyní pátrají po dvou mužích. Jeden měl mít na sobě maskáčové kalhoty, tmavou bundu a na hlavě černou kapuci. Popis druhého muže policisté nemají.

Prohledávají MHD

„Provádíme opatření v celém Libereckém kraji, spolupracujeme s městskou policií, která provádí kontroly tramvají a autobusů, a prohlížíme kamerové záznamy,“ konstatovala Suchánková.

Foto: Michael Polák, Právo

Přepadená prodejna potravin

„Oba manžele, kteří tu prodávali, jsem znala velmi dobře. Z druhé strany domu, kde je prodejna, jsem roky bydlela. Vůbec nechápu, kdo jim to mohl udělat, zvláště paní je obrovská škoda. Byla to hodná paní. Bylo jí už asi přes padesát, mají tady v Liberci syna a ve Vietnamu malou vnučku,“ řekla Právu místní obyvatelka Soňa Skočdopolová.

Foto: Michael Polák, Právo

V prodejně zemřela žena.

Doplnila, že zažila situace, kdy se omladina v prodejně domáhala alkoholu a žena jim ho nechtěla vydat.

Reklama

Výběr článků

Načítám