Hlavní obsah

Škodovka narazila na Opavsku čelně do stromu, pro řidičku přiletěl vrtulník

Právo, plk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

S těžkým zraněním skončila v nemocnici čtyřiapadesátiletá žena z Ostravy, která ve středu ráno havarovala s osobním autem Škoda Fabia combi v Ludgeřovicích na Opavsku.

Foto: ZZS Moravskoslezského kraje

Hasiči vyprošťují havarované auto.

Článek

Nehoda se stala krátce před 8. hodinou. „Řidička jela od Ludgeřovic na Vrablovec, v levotočivé zatáčce dostala smyk a boční částí vozu narazila do stromu,“ popsal opavský policejní mluvčí René Černohorský.

Po nehodě zůstala žena v autě zaklíněna, ven jí museli pomoci hasiči. „Pomocí páteřní desky byla přesunuta do vakuové matrace a sanitního vozidla. Záchranáři ji zajistili krčním límcem a podali potřebné léky,“ sdělil mluvčí moravskoslezských záchranářů Lukáš Humpl.

Foto: HZS Moravskoslezského kraje

Hasiči vyprošťují havarované auto.

Dodal, že pacientka utrpěla poranění horní končetiny a hrudníku, zasahující lékař během prvotního vyšetření nevyloučil ani další zranění. „Postižená byla letecky transportována na urgentní příjem Fakultní nemocnice Ostrava,“ informoval.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám