Hlavní obsah

Řidič na D6 vyletěl rovnou do lesa, zkoušku na alkohol odmítl

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na dálnici D6 u Doks na Kladensku havaroval okolo nedělní půlnoci řidič osobního vozu. Na kluzké dálnici vyjel do lesa a s vozem se převrátil na střechu. Řidič se odmítl podrobit dechové zkoušce i odběru krve.

BEZ KOMENTÁŘE: Auto na D6 vylétlo z dálnice a skončilo převrácené na střešeVideo: Novinky

 
Článek

Nehoda se stala na 19. kilometru dálnice D6 ve směru na Prahu. Jako první u ní zastavili řidiči dvou kamiónů. V době příjezdu policistů už byl zraněný muž mimo vozidlo. Policistům však řekl, že on automobil neřídil. Zároveň odmítl dechovou zkoušku i odběr krve. Podle svědků z něj byl cítit alkohol.

Přivolaní hasiči společně s policisty pátrali v přilehlém lese po případném dalším pasažérovi, respektive řidiči. K pátrání využili také termokameru. Nikoho ale nenašli.

Jak zjistil reportér Novinek na místě, na dálnici byla vrstva rozbředlého sněhu. Řidič jel před nehodou pravděpodobně vysokou rychlostí, jeho vůz se totiž kutálel příkopem u dálnice několik desítek metrů.

Zraněného muže převezli záchranáři do nemocnice. Hasiči zajistili místo nehody a asistovali policistům. Ti se nehodou nadále zabývají.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám